Tiedote: Pohjanmaan Kokoomuksen kuntavaalien ehdokasmäärä nousi viime vaaleista yli 40 ehdokkaalla

Pohjanmaan Kokoomuksen paikallisyhdistykset ovat jättäneet ehdokaslistansa Vaasan vaalipiirissä. Ehdokkaita on yhteensä 560. Viime kerralla Kokoomuksen ehdokkaita Vaasan vaalipiirissä oli 517.

-Pohjanmaan Kokoomuksen yhdistykset nostivat ehdokasmäärää yli 40 henkilöllä keskellä koronakriisiä. Kasvu on ollut tasaista koko vaalipiiriä. Erityinen onnistuminen on ollut Seinäjoella täysi lista ja entistä pidemmät ehdokaslistat myös maakuntakeskuksissa Kokkolassa ja Vaasassa, iloitsee Pohjanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Riikka Varila.

Ehdokasmäärä on noussut mm. Alajärvellä, Evijärvellä, Isojoella, Kannuksessa, Kauhajoella, Kokkolassa, Kristiinankaupungissa, Kuortaneella, Lappajärvellä, Lapualla, Maalahdessa ja Vaasassa. Kokoomuksen ehdokaslistat jätettiin tällä kertaa myös Luodossa, Vetelissä ja Vimpelissä, joissa viime kuntavaaleissa ei ollut Kokoomuksen ehdokaslistaa.

-Täytyy iloita siitä, että Kokoomuksen ehdokasmäärä on noussut merkittävästi, vaikka ehdokashankinta on tehty pääasiassa koronakriisin keskellä sekä viimeisen viikonlopun uutisointi mahdollisista vaalien siirrosta aiheutti hämmennystä, toteaa Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Jesse Luhtala.

Pohjanmaan Kokoomus tavoittelee täysiä listoja Seinäjoen lisäksi Kauhavalle, Kokkolaan, Kurikkaan, Lapualla ja Vaasaan, mikäli vaalit lopulta siirtyvät kesäkuulle ja listoja voi täydentää.

-Kokoomuksen kenttäväki on osoittanut raudankovan osaamisensa ja kykynsä tehdä ehdokashankintaa haastavissa oloissa, joten uskon täysien listojen olevan mahdollista. Nyt kuitenkin on aika vetää hetki henkeä ja jatkaa työtä lainsäädännön täsmentyessä, kiittelee Varila

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *