Pohjanmaan Kokoomus aloittaa Oikeaa Puhetta -viikko-ohjelman

Pohjanmaan Kokoomus julkaisee ensimmäisen Oikeaa Puhetta -ohjelman jakson tänään tiistaina klo 18.00 Pohjanmaan Kokoomuksen Facebook-sivuilla. Videot julkaistaan myös Pohjanmaan Kokoomuksen YouTube -tilillä.

”Oikeaa Puhetta -ohjelma käsittelee ajankohtaisia poliittisia kysymyksiä, kuntapolitiikan tapahtumia ja tekee tutuksi kokoomuslaisia päättäjiä niin kunnissa kuin kaupungeissa. Ohjelmassa on vieraana kansanedustajia ja kuntapäättäjiä sekä ohjelmassa kuullaan myös eri alojen asiantuntijoita.” toteaa piirin puheenjohtaja Jesse Luhtala

Koronakriisi on vaikuttanut puoluetoimintaan viime viikkoina ja sen vuoksi tapahtumia, tilaisuuksia sekä kokouksia on piirin alueella jouduttu perumaan.

”Kyseessä ei ole vain poikkeusajan ohjelma, vaan tämä on osa Pohjanmaan Kokoomuksen uudenlaista viestintää jatkossakin”, muistuttaa Luhtala

Oikeaa Puhetta -ohjelman tarkoituksena on herättää kiinnostusta politiikkaan yli puoluerajojen. Ohjelmassa nähdäänkin varmasti myös muiden puolueiden poliitikkoja ja eri alojen asiantuntijoita.

”Tarkoituksemme on nostaa yhteiskunnallisesti tärkeitä asioita esille uudella tapaa.” sanoo Pohjanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Riikka Varila

Ensimmäisessä jaksossa on vieraana kansanedustaja Janne Sankelo keskustelemassa huoltovarmuudesta ja omavaraisuudesta.

Kansanedustaja Sankelo kertoo saavansa lähes päivittäin suomalaisilta viljelijöiltä viestiä, että kun he ovat yrittäneet hakea kausityöntekijöitä niin on ilmoitettu, ettei onnistu.

”Tässä on nyt joku asia, joka mättää ja tämä pitäisi nyt saada muutamassa päivässä käytännössä kuntoon.” toteaa Sankelo.

 

Ohjelma on katsottavissa ti 21.4. klo 18.00 alkaen

Facebook: https://www.facebook.com/pohjanmaankokoomus/videos/3376208212407853/

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=9JuwExr5rRg&feature=youtu.be

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *