Pohjanmaan Kokoomuksen piirikokous valitsi puheenjohtajakseen seinäjokelaisen Jesse Luhtalan

Pohjanmaan Kokoomuksen syyspiirikokous valitsi lauantaina 26.10. puheenjohtajakseen seinäjokelaisen Jesse Luhtalan.

– Meillä Kokoomuksessa on kova työ edessä, kun lähdemme uusimaan paikkaamme Suomen suurimpana kuntapuolueena. Pohjanmaan piirissä meidän on käännettävä ehdokasmäärämme nousuun ja saatava jokaiseen kuntaan kokoomuslainen ehdokas, vastavalittu puheenjohtaja Jesse Luhtala linjaa.

Varapuheenjohtajiksi piirikokous valitsi Riitta Pääjärvi-Myllyahon Vaasasta ja Jukka Joensuun Alajärveltä.

Piirihallitukseen valittiin Aku Autio Jalasjärveltä, Max Björkskog Kokkolasta, Riitta Koivula Kauhajoelta, Veli-Matti Lillbacka Kauhavalta, Liisa Lähdesmäki Seinäjoelta, Tommi Mäki Vaasasta, Rami Puro Soinista ja Erkki Syväoja Isojoelta.  Piirihallituksen varajäseniksi valittiin Kai Luoma Vaasasta ja Helena Syrenius Kauhavalta.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *