Kiitos Sami!

Suuri kiitos Pohjanmaan Kokoomuksen puolesta Yli-Rahnaston Samille ja Samin tiimille vaalityöstä. Eurovaaleissa tehtiin hyvä tulos, johon Sami ja kokoomuslaiset voivat olla hyvin tyytyväisiä, vaikkei ovet parlamenttiin auenneetkaan.

Lähtötilanne oli tällä kertaa kaikille uusille ja valtakunnallisesti tuntemattomammille haastava. Eurovaaleissa kun ei oman vaalipiirin äänet meinaa riittää läpimenoon, vaan tarvitaan kannatusta yli vaalipiirirajojen. Uusien pitääkin rakentaa tunnettavuutta pidempään. Moni tekikin kovaa töitä jo eduskuntavaalien alla. Nämä ehdokkaat kuitenkin jäivät pahoin eduskuntavaalien varjoon ja varsinainen kampanja-aika jäi lyhyeksi. Tilannetta ei auttanut yhtään se, että mediakin heräsi vasta varsin myöhään eduskuntavaalien jälkeen eurovaaleihin.

Samin kanssa oli ilo tehdä yhdessä kampanjaa, joka tehtiin tosissaan, mutta ei tiukkapipoisesti. Tehtiin ehdokkaan näköinen ja maanläheinen kampanja, johon oli helppo tarttua. Tähän ehdokkaaseen ei tarttunut edes vaalipaniikki loppusuoralla, vaan työ tehtiin ammattimaisesti loppuun saakka.

Pohjanmaan Kokoomuslaiset osoitti hienosti, että turnauskestävyyttä riittää vielä toisiin vaaleihin eduskuntavaalien jälkeen. Kiitos piirin puolesta kaikille mukana olleille ja mukana eläneille.

 

Jesse Luhtala

Varapuheenjohtaja, Pohjanmaan Kokoomus Ry

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *