Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Jussi Taittonen on menehtynyt

Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Jussi Taittonen on menehtynyt myöhään eilen illalla pitkän sairauden uuvuttamana läheisten läsnä ollessa.

Taittonen on toiminut Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtajana sekä Kokoomuksen puoluehallituksen jäsenenä vuodesta 2014 alkaen. Hän on toiminut myös aktiivisesti eri tehtävissä paikallisyhdistyksissä. Taittoselle myönnettiin puoluehallituksen 16.4.2019 kokouksessa Kokoomuksen kultainen ansiomerkki ansiokkaasta työstä puolueen eteen.

Pohjanmaan Kokoomus ja alueen kokoomuslaiset ottavat osaa suureen suruun ja kiittävät Jussi Taittosta pitkästä ja pyyteettömästä työstä vuosien saatossa kokoomustoiminnan eteen.

Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtajan tehtävää hoitaa piirin syyskokoukseen asti 1. varapuheenjohtaja Jesse Luhtala ja puoluehallituksen jäsenen tehtävää 2. varapuheenjohtaja Riitta Pääjärvi-Myllyaho.

 

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *