Riikka Varila valittu Pohjanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtajaksi

Pohjanmaan Kokoomuksen piirin toiminnanjohtajaksi on valittu 29-vuotias Riikka Varila. Kokoomuksen puoluehallitus päätti valinnasta kokouksessaan tiistaina. Varila on toiminut vt. toiminnanjohtajana huhtikuun puolivälistä asti. Aikaisemmin Varila on työskennellyt Paula Risikon eduskunta-avustajana.

”Ajankohdallisesti vt. toiminnanjohtajan tehtävissä aloittaminen ei ollut helppoa. Varila onnistui kuitenkin nopeasti ottamaan ohjakset piirissä ja hänellä on selkeä visio piirijärjestön tulevaisuudesta sekä hyvä kuva tämän päivän haasteista.” toteaa Pohjanmaan Kokoomuksen varapuheenjohtaja Jesse Luhtala.

Varilalla on myös pitkä kokemus järjestötoiminnasta eri yhdistyksissä sekä toiminnasta piiritasolla. Ne antavat hyvän pohjan tehtävän hoitamiseen.

”Vt. toiminnanjohtajan tehtävän aikana sain laajan kuvan eduskunta- ja eurovaaleista. Myös järjestökentän tuntemus vahvistui kiertäessä maakuntaa eurovaalien aikana. Se antoi hyvät valmiudet lähteä kehittämään järjestötoimintaa tulevia kuntavaaleja ajatellen. Pääpaino työssä tulee olemaan tulevan syksyn aikana yhdistystoiminnan tukeminen sekä valmistautuminen kuntavaaleihin.” kertoo Varila.

Varila iloitsee, että hän pääsee työskentelemään politiikan parissa kotiseudullaan ja hyödyntämään eduskunnassaan saamiaan verkostoja.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *