Pohjanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin. Vt. toiminnanjohtajaksi valittu Riikka Varila.

Pohjanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Daniel Lahti jatkaa urallaan eteenpäin ja siirtyy uusiin tehtäviin pääkaupunkiseudulla. Lahti aloittaa kuun vaihteessa tehtävät Johnson & Johnsonin lääkeyhtiö Janssenin yhteiskuntasuhdepäällikkönä. Lahden työsuhde Pohjanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtajana on ollut määräaikainen kesäkuun 2019 loppuun.

Pohjanmaan Kokoomuksen vt. toiminnanjohtajaksi on valittu Riikka Varila. Hän on toiminut aikaisemmin puhemies Paula Risikon eduskunta-avustajana. Varila aloittaa tehtävässä tiistaina 23.4.2019. Tehtävä on määräaikainen kesäkuun 2019 loppuun asti.

 

Lisätietoja:

Daniel Lahti, puh. 044 776 0773

Riikka Varila, puh. 040 930 7100

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *