Pohjanmaan Kokoomus hakee osa-aikaista VAALIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen

Pohjanmaan Kokoomus ry. on poliittinen piirijärjestö, joka toimii kolmen maakunnan alueella. Piirijärjestö tavoittelee eduskuntavaalivoittoa ja kolmatta kansanedustajaa vaalipiirin alueella. Tavoitteeseen päästäkseen tarvitsemme joukkuettamme vahvistamaan innostuneen ja osaavan työntekijän.

Pohjanmaan Kokoomus hakee osa-aikaista (20h/viikko) VAALIKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2023 asti. Määräaikaisuuden syynä 2023 järjestettävät eduskuntavaalit.

Vaalikoordinaattorin työhön kuuluu ensisijaisesti piirin eduskuntavaali- ja järjestötoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen. Työtehtäviin kuuluu myös yhteydenpito jäsenistöön ja jäsenyhdistyksiin, jäsenrekisteristä vastaaminen, kokous-, koulutus- ja seminaarijärjestelyt sekä muut hallinnolliset tehtävät. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja piirin verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpitoa. Työ vaatii ajokorttia ja valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot suomeksi.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta, osaamisen vaalityöstä sekä kokemuksen viestintätehtävistä.

Tarjoamme energisen ja avoimen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestö- ja vaalitoimintaa.

Työntekopaikka on Pohjanmaan Kokoomuksen piiritoimisto Seinäjoella, mutta työ edellyttää mahdollisuutta liikkua vaalipiirin alueella. Osan työstä voi tehdä etätyönä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään tiistaihin 6.9. mennessä osoitteeseen riikka.varila@kokoomus.fi. Huom! hakuaikaa jatkettu!

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.