Älä anna vasemmistohallituksen leikkiä rahoillasi!

Tule keskustelemaan Kokoomuksen vaihtoehdoista Petteri Orpon, Janne Sankelon ja Paulan Risikon kanssa la 5.12. klo 14.00 etäyhteydellä Teamsiin.

Kokoomuksen tiistaina julkistaman vaihtoehtobudjetin perustana on työllisyys ja yrittäjyys. Taataksemme suomalaisille laadukkaan koulutuksen, toimivat terveyspalvelut ja arvokkaan vanhuuden, yhä useamman työikäisen tulisi käydä töissä. Suomen tulevaisuuden talouskasvu voi kestävästi perustua ainoastaan korkeaan osaamiseen. Sen perusta luodaan jo varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa.  Kokoomus haluaa keskittyä hoitoa ja hoivaa tarvitseviin ihmisiin ja heidän palveluihinsa.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelamaan Kokoomuksen vaihtoehdoista!

Liity tilaisuuteen painamalla tästä

 

Ohjelma:

14.00 Poliittinen tilannekatsaus. Petteri Orpo

14.15 Kokoomuksen vaihtoehtobudjetti – vahvempi julkinen talous, lisää työpaikkoja ja veronkevennyksiä. Petteri Orpo ja Janne Sankelo

14.30 Oppivelvollisuusiän nostamiselle on vaihtoehto. Paula Risikko ja Janne Sankelo

14.45 Jonoista hoitoon – miten Kokoomus uudistaisi sote-palvelut? Paula Risikko

15.00 Keskustelua

 

Ohjeet Teamsin käyttöön

Puheenvuorot tulee pyytää kokouksen keskustelu -osion kautta kirjoittamalla tekstikenttään toive puheenvuorosta tai nostamalla kättä.

Pitäkää kokouksen aikana mikrofoni mykistettynä silloin kun ette itse puhu. Tällöin ääni ei ”kierrä” ja kaikki kuulevat puhujan.

Teknisissä asioissa auttaa vaalikoordinaattori Keijo Tauriainen, 040 830 4112

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.