Keijo Tauriainen Pohjanmaan Kokoomuksen vaalikoordinaattoriksi

Pohjanmaan Kokoomuksen määräaikaiseksi vaalikoordinaattoriksi on valittu HTM Keijo Tauriainen, 54, Seinäjoelta. Tauriainen toimii tällä hetkellä hallintotehtävissä Seinäjoen koulutuskuntayhtymässä, josta jää virkavapaalle. Tauriainen on työskennellyt aikaisemmin myös Vaasan yliopistossa erilaisissa hallinto- ja kehittämistehtävissä.

−Tauriainen vahvistaa piiritoimistoa kuntavaaleihin laajalla osaamisella ja vaalipiirin tuntemuksella. Tauriainen on asunut Kokkolassa, Vaasassa ja nykyisin Seinäjoella, joten hän tuntee vaalipiirin erityispiirteet. Ehdolla hän on ollut kuntavaaleissa Vaasassa ja Seinäjoella sekä osallistunut aktiivisesti kuntavaalien ehdokashankintaan ja vaalityöhön, toteaa piirin toiminnanjohtaja Riikka Varila.

Kuntavaalikoordinaattorina Tauriaisen työnkuvaan kuuluvat kuntavaaliehdokashankinnan ja ehdokasviestinnän koordinointi sekä tilaisuuksien ja koulutuksien järjestäminen. Työnkuvaan kuuluu myös järjestötoiminnan kehittämistä ja uusien käytänteiden käyttöön ottamista.

−Aloitan tehtävässä innostuneena tavoitteena tehdä hyvä vaalitulos ja se tehdään porukassa yhteistyössä jäsenten, yhdistysten ja piirin kesken, sanoo Keijo Tauriainen.

Tauriaisella on kokemusta erilaisesta järjestö-, seura- ja vapaaehtoistoiminnasta 30 vuoden ajalta. Kokoomuksen järjestötoiminnan verkoston johdossa Tauriainen on aktiivisesti ollut kehittämässä puolueen järjestötoimintaa ja luomassa hyviä käytäntöjä yhdistystoimintaan.

−Tauriaisen vahvuus on myös vahva järjestöosaaminen. Järjestötoiminnan verkostossa hän on osoittanut aitoa halua kehittää järjestötoimintaa. Tauriainen on myös kouluttautunut puolueorganisaatiossa alueen järjestöluotsiksi. Nämä antavat erinomaiset edellytykset kehittää myös piirin toimintaa, korostaa Varila.

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja

Riikka Varila

040 930 7100

 

Vaalikoordinaattori

Keijo Tauriainen

040 830 4112

 

 

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *