Jenni Peltomäki Pohjanmaan Kokoomuksen järjestösihteeriksi

Jenni Peltomäki
Jenni Peltomäki

Pohjanmaan Kokoomus on kokouksessaan 24.5.2018 valinnut Jenni Peltomäen piirin järjestösihteeriksi. Peltomäki (28) on koulutukseltaan kulttuurituottaja (AMK), jonka lisäksi hänellä on kokemusta, myyntityöstä, asiakaspalvelutehtävistä ja erityisesti tapahtumien tuottamisesta, jotka ovat pitäneet sisällään kokonaisvaltaisia järjestelyitä sisältöjen suunnittelusta ja vapaaehtoisten koordinoinnista aina markkinointiin asti.

”Odotan innoissani töiden alkamista Pohjanmaan Kokoomuksessa! Syksyn maakuntavaalit ja ensi kevään eduskuntavaalit tuovat mukanaan haasteita, joihin olen valmis paneutumaan täydellä tarmolla. Vaalit antavat myös tilaisuuden kehittää piirin tapahtumia. Uskon, että voin osaamisellani tarjota uusia virikkeitä piirin toimintaan.”, Jenni Peltomäki iloitsee.

Järjestösihteerin työhön kuuluu mm. piirin järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelua ja toteuttamista, yhteydenpitoa jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä piirin jäsenrekisteristä vastaaminen.

Peltomäki aloittaa tehtävässään 14.5.2018

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.