Petteri Orpo vieraili pohjalaismaakunnissa

Puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo teki kaksipäiväisen vierailun Pohjanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle.

Pohjanmaalla Orpo osallistui keskustelutilaisuuteen Vaasan keskussairaalan tulevaisuudesta ja yleisötilaisuuteen Isonkyrön Kyrön Paussissa. Etelä-Pohjanmaalla Orpo juhlisti 50-vuotiasta varapuheenjohtaja Janne Sankeloa osallistumalla hänen kakkukahveille Kauhavalla.

Kiertue päättyi yleisötilaisuuteen Seinäjoen Epstorin edustalla, jossa Kokoomuksen Seinäjoen kunnallisjärjestö tarjoili kuumia kärkkäreitä nälkäisille. Paikalle ilmaantui myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – SAMO:n delegaatio valtiovarainministeriä kysymyksillään haastamaan.

Janne Sankelo ja Petteri Orpo
Syntymäpäiväsankari, varapuheenjohtaja Janne Sankelo ja valtiovarainministeri, puheenjohtaja Petteri Orpo.
Petteri Orpo ja opiskelija-aktiivit
Opiskelijat haastoivat ministeriä. Vasemmalta SAMO:n edustajiston vpj. Tuomas Raitio, koulutuspoliittinen vastaava Jan Porema, valtiovarainministeri Petteri Orpo, puheenjohtaja Aku Autio, sosiaalipoliittinen vastaava Nora Yliviikari ja edustajiston pj. Karri Kallio.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *