Yhteiskuntasopimus koskettaa meitä kaikkia

Paljon puhuttu yhteiskuntasopimus (YKS) on nyt taputeltu ja odottelemme vielä SAK:n eri liittojen ratkaisuja asiasta.

Meidän suomalaisten kannalta on hyvä, että sopimus syntyi. Vaihtoehtona olisivat olleet isot lisäleikkaukset ja veronkiristykset. Yrittäjät arvostavat varmasti myös sitä, että neuvottelut paikallisesta sopimisesta jatkuvat.

Varmaa on, että YKS koskettaa meitä kaikkia. Sopimuksen ainoa tehtävä on kääntää Suomen talous kasvuun ja luoda uusia työpaikkoja. Uusien työpaikkojen myötä verotulot kasvavat. Verotulojen kasvun myötä voimme huolehtia kaikkien suomalaisten hyvinvoinnista ja tulevaisuudesta.

Tähän lopputulokseen pääsemiseksi tarvitsemme yhteiskuntasopimusta. Tällainen poikkeuksellinen sopimus vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja poikkeuksellisena aikana.

Jussi Taittonen
Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *