Harri Koskela Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Ilmajoen kunnanvaltuuston puheenjohtaja, yrittäjä, Harri Koskela on nimetty Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Koskela siirtyy Kokoomukseen perussuomalaisista vakavan harkinnan jälkeen.

Koskela on ollut ehdolla aikaisemmin eduskuntavaaleissa jo vuonna 2015 sekä menestynyt erinomaisesti kunta- ja aluevaaleissa ja saanut luottamusta puolueen eri elimissä. Kiinnostus yhteiskunnallisten asioiden hoitamiseen valtakunnantasolla on ollut tavoitteena pitkän aikaa, mutta ehdokkuus perussuomalaisissa ei ollut mahdollista neljä vuotta sitten ja kävi selväksi, ettei tukea paikallisesti tai piirissä tullut tälläkään kertaa riittävästi eduskuntavaaleihin.

– Olen sen kortin nyt loppuun asti katsonut. Päätös ei todellakaan ollut helppo, sillä takana on pitkä työ perussuomalaisissa ja politiikassa yleisesti, josta olen todella kiitollinen kaikille niille lukuisille henkilöille ympäri Suomen, jotka ovat minua tukeneet, kertoo Koskela.

Puolueiden väliset erot pieniä, joten siirtyminen kokoomukseen oli luontevaa.

– Olen mielestäni aina tullut hyvin toimeen yli puoluerajojen ja tehnyt yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa niin työelämässä kuin politiikassa. On mukava kuulua porukkaan, jossa kannustetaan ja mahdollistetaan politiikassa eteneminen. Olen tietenkin se sama Harri kuin aikaisemmin, mutta nyt verkkarien väri on uusi, tiivistää Koskela.

Pohjanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Riikka Varila on iloinen Koskelan päätöksestä.

– Toivotamme Koskelan lämpimästi tervetulleeksi Kokoomukseen. Olemme tehneet hyvää yhteistyötä jo aikaisemmin yli puolue- ja kuntarajojen ja on hienoa, että nyt Koskela on osa Kokoomuksen joukkuetta, toteaa Varila.

Koskela on työnsä kautta saanut kunnian tutustua monialayrittäjä Petri Pihlajaniemeen. Huomasimme nopeasti, että ajatuksemme maamme nykytilasta ovat hyvin samankaltaiset. Suomen suunta on käännettävä 180-astetta, joka vaatii useamman vaalikauden ja työhön tarvitaan käytännön arkijärkeä sekä näkemystä ja kokemusta varsinkin yksin- ja mikrosektorin yrittäjyydestä.

– Täytyy löytää ratkaisuja yrittäjyyden tukemiseen. Tarvitaan verotuksen keventämistä, paikallista sopimista, työntekijän palkkaamisen helpottamista ja byrokratian vähentämistä. Valtion keräämien verorahojen priorisointi oman maan hyväksi, sekä velkaantumisen lopettaminen ovat ensimmäiset ja tärkeimmät asiat tulevassa eduskunnassa, linjaa Koskela.

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *