Hyvää joulua!

Pohjanmaan Kokoomus toivottaa hyvää ja rauhallista joulua sekä menestystä vuodelle 2022! Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja erinomaisesta kuntavaalien ehdokashankinnasta, vaalituloksesta ja aluevaalien onnistuneesta ehdokashankinnasta.

Pohjanmaan Kokoomuksen piiritoimiston henkilökunta palaa kokopäiväisesti takaisin töihin 3.1.2022. Välipäivinä asiointi jäsenasioihin tai aluevaaleihin liittyen sähköpostilla riikka.varila@kokoomus.fi tai henri.weck@kokoomus.fi

Pohjanmaan Kokoomus on vuokrannut Puskantien toimitiloista puolet eteenpäin. Vuokralaisen työn luonteen vuoksi ulko-ovi pidetään jatkossa aina lukittuna. Suosittelemme sopimaan etukäteen ajankohdan, mikäli haluatte vierailla piiritoimistolla.

Lisätietoja piiritoimistoon liittyen toiminnanjohtajalta sähköpostilla.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.