Tule mukaan

Politiikan alueellinen väri on aina ollut Kokoomuksessa tärkeää. Piiritason tekeminen on elävä esimerkki puolueen aidosta sielusta ja hengestä. Me Pohjanmaan Kokoomuksessa päätämme millaisten asioiden puolesta puhumme.

Tule mukaan, sillä vaikuttaminen on kaunista. Tunne siitä, että itse voi tehdä asioille jotain, on jokaisen ihmisen perusoikeus. Piiritason tekemisessä jokaiselle löytyy oma tapa vaikuttaa yhteisiin asioihimme.

Muutoksen alkuun riittää yksi ihminen. Toteutukseen tarvitaan kokonainen joukkue. Tule mukaan. Sinua kuunnellaan. Tartutaan yhteisiin asioihin ilon kautta ja rohkeudella.

Tapahtumat

08.04.2020
Kurikka, klo 18.00

Pohjanmaan Kokoomuksen sivistyspoliittinen ilta - keskustelussa mm. oppivelvollisuusiän pidentäminen.   Paikalla Kokoomuksen kansaneedustajat Sari Sarkomaa ja Paula Risikko. Panelisteina myös asiantuntijoina Kurikan lukion...

18.04.2020
Kauhava, klo 10.00

Pohjanmaan Kokoomus järjestää kevätpiirikokouksen yhteydessä työelämä- ja yrittäjyyspaneelin. Panelisteina kansanedustaja Juhana Vartiainen, Suomen yrittäjien pj. Jyrki Mäkynen, Vaasan...